Domaine du Père Caboche

Domaine du Père Caboche ejes af familien Boisson.

I gamle dage havde Boisson-familien to professioner på samme tid: De var både vinproducenter og grovsmede. Domænets navn kommer fra den anden profession, idet sømmene til hesteskoene kaldes for ”Caboche” på regionens originalsprog. Det var på denne tid kælenavnet for familien Boisson.

Før denne tid ejede familien Chambellan domænet, men i 1777 giftede den nuværende ejers forfader, Jean-Louis Boisson sig med Elisabeth Chambellan og blev vinbonde i Châteauneuf du Pape. Lige siden har vi haft vinmarker, der til stadighed er i familiens eje og dermed aldrig er blevet byttet eller solgt fra. De vinstokke, der har overlevet, er nu altså over 100 år gamle og producerer fantastiske vine. I den ældst beplantede parcel blev vinstokkene plantet helt tilbage i 1906.

Domænet kommer fra en lang linje af passionerede vinbønder, som har overdraget deres viden igennem generationer. I dag er det til stadighed et sandt familieforetagende med faderen, Jean-Pierre og hans kone Éliane i tæt samarbejde med deres børn, Nicolas og Emilie. De varetager vinstokkene med stor omhu og lagring af vinene kommer fra en bevidsthed om at reflektere bedst muligt deres jordbund og vinbondens arbejde.

 
Prisinterval
Nulstil
0
0


Nyheder
Tilbud
Sorter efter: Vis antal:
2 / 2 Produkter